topbar

Palvelut

Energiahoito

Siestassa saat Suomen energiahoitajien BodyMind Energy Balancing Methodilla toteutettavaa energiahoitoa. Energiahoito on hyvin lempeää, turvallista ja kokonaisvaltaista hoitoa, joka sopii kaikille. Hoidon tavoitteena on poistaa kehoon kertynyttä stressiä, saada keho ja mieli tasapainoon niiden omilla ehdoilla, pakottamatta.

Keho purkaa jokaisella hoitokerralla stressiä erissä, vain tietyn määrän kerrallaan ja tämä määrä vaihtelee yksilöllisesti eri asiakkailla. Kroonisiin vaivoihin suositellaankin otettavaksi 3 - 5 hoitoa peräkkäin, n. viikon välein, jotta saadaan tehokkain hoitovaikutus.

Energiahoidolla on saatu apua moniin vaivoihin, mm.

Energiahoito on hyvin rentouttava hoitomuoto, joten se sopii myös ihan hemmotteluhoidoksi. 

 

Neurosonic Plus -patja

Neurosonic tuottaa matalataajuista värähtelyä, joka luonnollisena mekanismina vaikuttaa kehon kautta rauhoittavasti autonomiseen hermostoon ja erityisesti sympaattiseen toimintaan. Värähtely rentouttaa tehokkaasti ja rauhoittaa hälytystilassa olevia hermoratoja, jolloin keho ja mieli pääsevät palautumaan.

Oleelliset käyttöalueet ovat unihäiriöiden, stressin, ahdistuneisuuden ja mielialaoireiden lievitys sekä urheilusta palautumisen, rentoutumisen, kehotietoisuuden ja aineenvaihdunnan edistäminen. Erinomaisia tuloksia on saatu neurologisissa oireissa ja kehitysvammaisilla sekä ikääntyneiden kuntoutuksessa.

Neurosonic Plus -patjassa on 8 erimittaista ohjelmaa, jotka ovat kestoltaan 10 minuutista 41 minuuttiin. Jokaisessa ohjelmassa on 4 värähtelypistettä, joiden tehoja voi jokaista säätää erikseen. Jokaisen keho reagoi yksilöllisesti patjan värähtelyihin, riippuen hermoston kuormittuneisuudesta. Tämän vuoksi patjaa kannattaa käyttää kokeillen eri ohjelmia eri tehoilla ja tunnustella oman kehon reagointia. Patjan ohjelmia suositellaan käytettävän korkeintaan tunti päivässä. 

Siestasta voit vuokrata patjan kotiisi vuorokausihinnalla  "avaimet käteen" -periaatteella. 

Patjan käyttöä ei suositella, jos sinulla on :

Flunssa ja/tai kuume, akuutti tulehdus, akuutti veritulppa, aktiivinen syöpä, raskaus, välilevyn pullistumat akuutissa vaiheessa, vakava silmäsairaus, verenvuodon vaara.​ Jos olet ottanut rokotuksen, älä käytä Neurosonicia 24-tuntiin rokotteen ottamisesta.

 

Stressinhallintatunnit 

Tulen ohjaamaan turvallisesti ja lempeästi ryhmäsi jäsenet elinvoimaa lisäävään läsnäolon hetkeen, jossa jokaisen sisäinen viisaus herää ja on valmiina taas arjen haasteisiin. Tällä tunnilla sukelletaan oman sisäisen viisauden maailmaan ja suljetaan arjen ulkoinen oravanpyörä hetkeksi pois mielestä.  Käytössäni on erilaisia toiminnallisia ja rentouttavia menetelmiä läsnäolon tunteen saavuttamiseksi. Tunnin jälkeen olet saanut työkaluja oman sisäisen viisauden kuunteluun ja oravanpyörän seisauttamiseen, läsnäolon hetken saavuttamiseen. Näin osaat ladata akkusi aina kun sen tarve on, vaikkapa kesken kiireisen työpäivän.

Tämä palvelu on kohdennettu ryhmille. Sopii mainiosti esim. TyHy-päivien ohjelmaksi.  Tunti voidaan toteuttaa ryhmän tarpeiden mukaan joko sisällä tai ulkona. 

Kysy tarjous ryhmällesi. Tulen myös kauemmaksi.

 

Hemmotteluhoito

Hemmotteluhoito sisältää lempeää hierontaa ja akupisteiden käsittelyä. Käytössäni on laadukkaat kotimaiset yrttiöljyt ja salvat, sekä eteeriset öljyt. Sopii kaikille hemmottelua kaipaaville.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 
facebook
instagram